Frilanslaget, våra regerande mästare består av Margareta "Maggan" Bengtson och Bengt Forsberg

Frilanslaget

Margareta Bengtson, sångerska och grundare av Real Group, och Bengt Forsberg, mångsidig pianist och duopartner till Anne-Sofie von Otter. Regerande mästare i Bit för bit.

Frilanslaget segrade 2012 och är nu tillbaka för att försvara sin titel.

Margareta Bengtson

Jag heter Margareta Bengtson och har flera strängar på min lyra som sångerska, harpist, arrangör och en smula kompositör...

Under 22 år kunde man höra mig sjunga i The Real Group, men numera är jag helt frilans och har som sådan bl a gjort 3 jazzskivor. Jag rör mig dock gärna över de musikaliska genregränserna eftersom jag tycker att den ena sortens musik berikar den andra.
Jag målar gärna i olja och är intresserad av hästar, livsfilosofiska frågor, god mat och kaffe med bakverk. Jag är ganska bra på att lösa korsord.. Åtminstone ibland..
Hoppas ni tycker det är roligt och spännande att följa oss under tävlingens gång. Kolla gärna in min hemsida om ni vill veta vad jag gör - www.margaretabengtson.com

Bengt Forsberg

Jag heter Bengt Forsberg och är konsertpianist - det händer att jag spelar orgel också. Började spela vid 4 års ålder och det är roligare och mer meningsfullt än nånsin. Läser mycket, går ofta på bio och teater, gillar god mat och dryck samt  bl a musikgissning.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista