Dokupodd
Dokupodd
Live på Fotografiska den 19 mars

DokuPodd – en fest för poddar, dokumentärer och andra berättelser

Älskar du en bra berättelse, oavsett om det är en dokumentär eller en spökhistoria? Då har vi en helkväll för dig. Den 19 mars ordnar Sveriges Radio DokuPodd 2016 – en fest på tre scener för all form av radioberättande.

Sveriges Radio ordnar en kväll inför publik, under namnet DokuPodd, på och i samarbete med Fotografiska i Stockholm. Det blir tio olika samtal på tre scener runt aktuella poddar, dokumentärer och annat berättande. Alla samtalen går att höra i efterhand i poddformat; några av panelerna bygger på redan återkommande poddar som här görs direkt inför publik för första gången.

DokuPodd visar att Sveriges Radio är Sveriges största arena för all sorts ljudande berättande, i synnerhet radiodokumentärer. Under kvällen lyfter Sveriges Radio, tillsammans med andra aktörer, fram olika format och plattformar som finns i dag för ljudande berättande.

DokuPodd 2016 bygger på det populära evenemanget Radiodokumentärerna och breddas till att omfatta poddar/podcasts som eget fenomen, även ur ett internationellt perspektiv. Kvällen riktar sig till alla som älskar att lyssna på olika typer av ”stories”, vare sig det är djupdykande dokumentärer eller spökhistorier från nätet – DokuPodd 2016 handlar om berättelser som fascinerar och hur de blir till.

Allt under ett och samma tak, tillsammans med Fotografiskas utställningar. Kom och ta del av radio och fotografi när det är som bäst.

Scenprogrammet håller på från klockan 16:00 till cirka 20:45.

Biljetterna kostar 120 kr, studenter och pensionärer betalar 90 kr. Entrébiljett köps på plats. 

Välkommen!

För mer information om pågående utställningar, menyer och biljettpriser se Fotografiskas sida. 

DokuPodd görs i samarbete med Fotografiska (extern länk)

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista