Söndag den 11 maj

Programledare: Olle Hägg

Burmas nöd - En av de värsta naturkatastroferna i världshistorien med etthundratusen döda och miljoner människor i behov av hjälp. Vår korrespondent Nils Horner har besökt de drabbade områdena.

Vidskepelse och grymhet. De burmesiska generalerna förmodas gömma sig i den nybyggda huvudstaden mitt i landet och det burmesiska folket har än en gång mötts av en osedvanligt kallsinnig grymhet av sina ledare.

Serbiens nya internationella roll. På söndag är det parlamentsval i Serbien, bara ett par månader efter presidentvalet. Motsättningarna mellan EU-vänner och nationalister har stärkts. Men hur viktigt är egentligen valet för omvärlden?

Putins hejdå och hej. Vem har makten i Ryssland är frågan som har ställts efter att Dmitrij Medvedjev svurit presidenteden. Vi har svaret.

Okänd soldatfotograf. Ett av världens mest kända krigsfotografier togs av en okänd sovjetisk fotograf. Nu visas hans bilder i Berlin.

Panelen med Katrine Kielos, Dagens Arena, Carl Rudbeck, kolumnist Sydsvenskan och Peter Wolodarski, Dagens Nyheter.

Kvotering - en fråga om makt. Nya siffror visar att antalet kvinnor på ledande poster i företagen minskar. Den borgerliga regeringen är starkt emot kvotering som lösning. Men hotet om lagstiftning har ännu inte tystnat helt.

Public Service. Politisk satir om veckan som gått.

Modernitet och tradition. Under självständighetskriget 1948 pepprades Uri Avnerys midja med kulor. Senare blev han den förste israelen som mötte PLO-ledaren Yassir Arafat. Vår korrespondent Cecilia Uddén har mött Israels främste fredsnestor.

Fettforskning. Hoppet om en medicin mot fetma verkar vara helt ute. Istället menar forskare att det gäller att skapa rätt attityder för att få bukt med ett stadigt växande problem.

Ny hjälteroll på film. Cary Grant är ljusår från dagens förste älskare på film. Småmullig med kepsen bakifrån och en halvdan karriär - ändå är det han som får toppinglan på slutet.

Kåseri Sara Kadefors

producent: katarina.von_arndt@telia.com