1 av 2
Mari Forssblad
2 av 2
prästen John Percival vid Canary Wharf.

Söndag den 31 augusti

Programledare: Mari Forssblad

Extra toppmöte. Nu talas om att EU överväger sanktioner mot Ryssland. Vilka möjligheter har EU och hur reagerar Ryssland?

Erkännandets effekter. När ett land erkänner ett annat höjs ofta den internationella konfliktpotentialen i världen. Om historiska paralleller till konflikten i Georgien.
 

Politiskt grupparbete. Nu möts s, mp och v för att tala om ett eventuellt samarbete inför nästa val. Ekots Willy Silberstein om hur det skulle kunna se ut.

Schwedeliebe. Tyskarnas kärlek till Sverige kan spåras ända till romantikens dagar. Men svenskarna vill inte i samma utsträckning kännas vid de historiska banden.

Krönikör Ulf Wickbom.

Panelen med Per Wirtén, Arena, Per Hammarkvist, Norra Skåne, Maria Abrahamsson, Svenska Dagbladet.
 

Ramadan med frigjorda kvinnor, sprit och islam. En turkisk tv-såpa gör succé i arabvärlden. Vår mellanösternkorrespondent tittar på teveserien som kan avgöra Turkiets EU-medlemskap.

Public Service med politisk satir om veckan som gått.

En tröst på vatten. Den ekonomiska krisen i Storbritannien har lett till att många oroar sig för framtiden och tvingas ta tuffa beslut. I en båtkyrka i Canary Wharf i Docklands får de själslig support.

Personlig politik. Rätt familjebakgrund är viktigare än rätt familjepolitik. Om betydelsen av amerikanska presidentkandidaters egen historia.

Republikansk musik. Abba, Country och Frank Sinatra. Ett reportage om vad musiken betytt för republikanernas representanter i Vita huset.

Kåsör Ludvig Rasmusson om längtan efter livets återkomst

Producent: katarina.von_arndt@sr.se

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista