Carlos Zuñiga visar hur en taco ska ätas: med böjt huvud och utan att bry sig om ifall såserna och fettet rinner ner för händerna.
1 av 4
Carlos Zuñiga visar hur en taco ska ätas: med böjt huvud och utan att bry sig om ifall såserna och fettet rinner ner för händerna. Foto: Lotten Collin/SR
José Rojas äger tacorestaurangen El Gordo, samma kedja som Hillary Clinton besökte i Nevada.
2 av 4
José Rojas äger tacorestaurangen El Gordo, samma kedja som Hillary Clinton besökte i Nevada. Foto: Lotten Collin/SR
En bläckfisk-taco med den traditionsenliga fiskbuljongen som tillbehör.
3 av 4
En bläckfisk-taco med den traditionsenliga fiskbuljongen som tillbehör. Foto: Lotten Collin/SR
Marcela Zuñiga lagar tacos på restaurangen La Tradición i Tijuanas centrum.
4 av 4
Marcela Zuñiga lagar tacos på restaurangen La Tradición i Tijuanas centrum. Foto: Lotten Collin/SR

Tacon i Mexiko och dess betydelse i USA-valet

Tacon i Mexiko och dess betydelse i USA-valet
10 min

 Tacon har tagit en plats i det amerikanska presidentvalet, hör hur i ett reportage av Lotten Collin.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".