Absolutely Fabulous: The Movie - efterfesten saknar skratten

0:58 min

Patsy och Edina var så roliga när serien kom på 90-talet, men efter 20 år på TV så känns nu när det blivit film av Helt Hysteriskt, att man hört det förut och då i ett vassare sammanhang. De är fortfarande roliga, men här saknas de rätta replikerna. (Premiär 2 september).
Betyg: 2

I början av 90-talet svepte dom in, Patsy och Edina, på jakt efter hippa kläder och fester som aldrig tog slut. Komediserien på TV blev en hit, det var kul att se skämten om modevärlden och alla kändisar, och deras fåfänga och svajiga försök att hänga med. Helt Hysteriskt hette serien på svenska, Absolutely Faboulus i hemlandet, England. Och serien rullade på i tjugo år på TV och blev med tiden lite urvattnad... nu har det blivit film med Patsy och Edina i huvudrollen och hur gärna jag än vill att de ska få mig att skratta igen, så måste jag tyvärr konstatera... filmen Absolutely Faboulus har alldeles för långt mellan de roliga och vassa replikerna. Det känns som om festen kommit av sig.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista