Justin Bieber.
Justin Bieber. Foto: Joel Ryan / TT

Kommer Justin Bieber leverera i Sverige?

"Ibland har han mimat lite och dansat halvdant"
2:17 min

Världsstjärnan gör sin första av två spelningar i Sverige imorgon. Men Musikguiden i P3:s Tina Mehrafzoon är lite orolig inför besöket.

– I Norge har han gett intrycket av att inte vilja stå på scen. Ibland har han gett hundra procent, ibland har han mimat lite och dansat lite halvdant, säger Tina Mehrafzoon, musikjournalist på P3.

Hon hoppas att Justin Bieber ska ta sig i kragen – och att han får hjälp av det enorma team han reser med på turnén. Men att vara på världsturné och leverera två dagar i rad är höga krav även för världsstjärnor.  

– Särskilt för en person som har det lite knepigt. Jag tror att Justin Bieber känner sig attackerad från olika håll och särskilt från media, med tanke på spekulationerna som varit och att man alltid letar fel med honom, säger Tina Mehrafzoon.

Förväntningarna på världsstjärnor som Justin Bieber och Beyoncé som var i Stockholm i somras är enorma. Hon hoppas att Biebers ska ta sig an de lugnare låtarna med entusiasm.

– Där kan han få tid att landa lite. Och när det inte är så stora krav på show kan han uppskatta den kärlek som de som kommit dit vill ge honom.Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".