Lady Gaga
Foto: Evan Agostini/Invision/AP/TT

Lady Gaga klar för Superbowl

"Det är inte en illusion. Ryktena är sanna. I år går Super Bowl Gaga!" så bekräftar stjärnan nyheten på Twitter.

Det har länge ryktats om att det blir Lady Gaga som ska ta hand om den prestigefyllda halvtidsunderhållningen under den amerikanska fotbollsfinalen Super Bowl. Nu är det inte längre rykten då stjärnan själv bekräftat det hela på Twitter.

"Det är inte en illusion. Ryktena är sanna. I år går Super Bowl Gaga!"

Tweeten är väl kanske inte helt sanningsenlig, då stjärnan bakom hittar som "Paparazzi" och "Telephone" väl borde skrivit "den här säsongen" och inte "i år". Varför? Jo, den amerikanska fotbollssäsongen avslutas först i februari nästa år. Men oavsett, Lady Gaga kommer ha allas blickar riktade mot sig under en halvtimme i vad som brukar beskrivas som "det mest sedda eventet på amerikansk tv".

Det blir andra året som Lady Gaga framträder under Super Bowl, då hon i våras sjöng nationalsången innan matchen. Men det blir första gången hon håller i halvtidsshowen. Hon efterföljer artister som Beyoncé, Coldplay, Bruno Mars och Katy Perry som haft jobbet under de senaste åren.


Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".