Magnus Carlson
Foto: Janerik Henriksson/TT

Magnus Carlson åker på soloturné

Weeping Willows-sångaren släpper soloalbum nästa år och ger sig ut på turné.

Weeping Willows-sångaren Magnus Carlson – just nu aktuell med TV4:s "Så mycket bättre" – har planer på nytt album och turné 2017. 

"Jag har länge velat göra en skiva på svenska och det tog bara 14 år att komma till skott igen", säger Magnus Carlson i ett pressmeddelande.

"Den långa vägen hem" släpps den 3 februari och samma dag är det turnépremiär på festivalen "Where's the music" i Norrköping. Med sig på scen har Magnus Carlson ett sjumannaband och dessutom gästas turnén av specialinbjudna dj:s före och efter spelningarna.

"Den här plattan är soulmusik och dansant över lag, så för att knyta ihop mitt vurmande för soul och dansmusik har jag bestämt mig för att göra en klubbturné", säger han.

Turnédatum

3/2 Norrköping, 4/2 Trollhättan, 9/2 Åre, 10/2 Umeå, 24/2 Huskvarna, 25/2 Malmö, 1-2/3 Stockholm, 9/3 Göteborg, 11/3 Helsingborg, 17/3 Eskilstuna, 18/3 Karlstad, 24/3 Uppsala, 25/3 Örebro 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".