Från vänter, Jonas Pettersson, Kalle Kovács, Ylva Nilsson, Jonathan Eklund och Viveca Bladh.
Från vänter, Jonas Pettersson, Kalle Kovács, Ylva Nilsson, Jonathan Eklund och Viveca Bladh. Foto: Elias Arvidsson/SR
BIHANGET

Bihanget Avsnitt 1 - Om SKAM-febern, albumskvaller och Göteborgs Filmfestival

27 min

Kulturnytt i P4 samlas för att prata om kulturella ting de tagit del av under veckan som gått. Denna vecka om SKAM-febern som råder, artistkompisar som röjer att någon jobbar med ett nytt album och så vad vi ser fram emot på Göteborgs Filmfestival.

Varje vecka blickar vi tillbaka på dagarna som gått och fördjupar oss i det som fångat vårat intresse - såväl stora som små händelser. 

Den här veckan:

  • Kalle Kovács börjat kolla på den norska ungdomsserien SKAM. Vi bjuder in Jonas Pettersson, som vi träffade inför Sverigepremiären av serien, för att kolla läget. 
  • Jonathan Eklund pratar om Jonas Lundqvist som avslöjade i sociala medier att Hästpojken jobbar på ett nytt album. Får man göra så? 
  • Göteborgs filmfestival närmar sig, Viveca Bladh fastnade för novellfilmen "Horungen" som bygger på bilder av konstnären Knutte Wester, när hon bläddrade i programmet.
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista