Gruppfoto med alla i tv-serien Bonusfamiljen
Nästan hela den stora familjen i SVT-serien "Bonusfamiljen" Foto: Ulrika Malm/SVT

"Bonusfamiljen" får en tredje säsong

Tv-serien "Bonusfamiljen" får en tredje säsong. Inspelningarna drar igång i april nästa år och dyker upp i tv:n våren 2019, skriver SVT i ett pressmeddelande.

Första säsongen av Felix Herngrens relationsdrama sändes i våras och säsong två börjar sändas i januari nästa år. Nu är det klart att tv-serien med 1,3 miljoner tittare per avsnitt får en tredje säsong.

– Serien lyckas på ett oslagbart sätt berätta om både det krångliga och det roliga med att leva i en bonusfamilj, något som var tionde familj i Sverige numera gör. En succé som Bonusfamiljen får man när man lyckas träffa publiken rakt i hjärtat - självklart vill vi se en tredje säsong, säger Anna Croneman, programchef SVT Drama, i ett pressmeddelande. 

Sedan tidigare är det även klart att tv-kanalen NBC planerar en amerikansk version av serien, samt att den ska lanseras på Netflix.

 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".