Farah Abadi, Kalle Zackarie Wahlström och Molly Sandén leder Musikhjälpen 2017 från Umeå med start 11 december. Foto: Stina Stjernkvist/SVT
Farah Abadi, Kalle Zackarie Wahlström och Molly Sandén leder Musikhjälpen 2017 från Umeå med start 11 december. Foto: Stina Stjernkvist/SVT

Årets programledartrio i Musikhjälpen 2017: Molly Sandén, Kalle Zackari Wahlström och Farah Abadi

I år blir det tre helt nya programledare i Musikhjälpen – artisten Molly Sandén, programledaren Kalle Zackari Wahlström och P3-profilen Farah Abadi.

Med start den 11 december ska trion befinna sig en hel vecka i glasburen som denna gång placeras på Rådhustorget i Umeå.

De gör alla debut som programledare för Musikhjälpen, men Farah Abadi, som till vardags leder "Relationsradion i P3" har fungerat som publikens ambassadör de senaste två åren.

Kalle Zackari Wahlström har lett flera SVT-program som handlar om träning, medan rutinerade artisten Molly Sandén har varit programledare för "Lilla Melodifestivalen".

– Att leda Musikhjälpen är ett väldigt ärofyllt och utmanande uppdrag som jag inte kunde tacka nej till. Jag ser fram emot att tillsammans med publiken och Kalle och Farah lära mig om årets tema så att vi kan vara med och hjälpa utsatta barn, säger Sandén enligt ett pressmeddelande.

Musikhjälpen direktsänds i P3 och SVT Play. Årets tema är "Barn är inte till salu" och belyser de globala problemen med barnsexhandel.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".