Charlie Gustafsson, Suzanne Reuter och Hedda Stiernstedt syns i TV-dramat "Vår tid är nu". Foto: Björn Jansson/Sveriges Radio.
Charlie Gustafsson, Suzanne Reuter och Hedda Stiernstedt syns i TV-dramat "Vår tid är nu". Foto: Björn Jansson/Sveriges Radio.

Det blir en tredje säsong av "Vår tid är nu"

Säsong 3 kommer att utspela sig mellan 1968 och 1971, och då har vi fått följa familjen Löwander och de andra i serien i mer än 25 år. Det berättar Ulf Kvensler som är seriens huvudförfattare.

Den tredje säsongen kommer att utspela sig under de dramatiska åren 1968 – 1971.
Förutom familjen Löwander och deras medarbetare får tittarna också stifta bekantskap med nya karaktärer. Serien är skapad av Ulf Kvensler, Malin Nevander och Johan Rosenlind, efter en idé av Johan Rosenlind. Huvudförfattare även för säsong tre är Ulf Kvensler, som skriver manus tillsammans med Pernilla Oljelund och Johan Rosenlind.

- Jag är jätteglad över att vi nu fattat beslut om en tredje säsong, säger Anna Croneman, programchef för drama på SVT.

- Historien om familjen Löwander och deras restaurang mot fonden av det moderna Sveriges framväxt har verkligen slagit an hos tittarna. Den kärlek som också vår yngre publik visat serien gör det särskilt roligt att kunna bjuda på ytterligare en säsong och få berätta vidare om vår familj under en otroligt spännande och omvälvande tid i Sverige.

Den pågående säsongens sista avsnitt sänds den 4 december.
Från och med hösten 2018 finns hela första säsongen på Viaplay.
Under hösten 2018 börjar SVT visa säsong två i SVT1 och på SVT Play. Säsong tre beräknas ha premiär under 2019 i SVT och därefter på Viaplay.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista