sjunger
Pappa Sven-Erik och son Oscar Magnusson. Foto: FREDRIK SANDBERG / TT, Erik Simander / TT

Sven-Erik Magnusson hyllas av sonen Oscar i "Så mycket bättre"

1:01 min

Säsongsavslutningen av Tv4 programmet "Så mycket bättre" blir en hyllning till Sven-Ingvars och sångaren Sven-Erik Magnusson som tragiskt gick bort tidigare i år.

Med i programmet är Sven-Eriks son Oscar Magnusson och med teknikens hjälp sjunger de låten "Så många mil, så många år" en sista gång tillsammans.

– Just den låten, det är något slags testamente av en musikants liv och resa och pappas liv, resa och karriär. Jag kände någonstans att i det här forumet få göra någon form av hyllning och tack. I det formatet också, säger Oscar Magnusson och fortsätter.

– Vi gjorde ju faktiskt en dokumentär för två år sen där vi gjorde den här låten. Därav fanns det ju faktiskt en live-upptagning av hans röst. Det kom en tanke ganska fort om att det vore fint att få chansen att sjunga tillsammans. Det var ett speciellt moment, säger Oscar Magnusson när han intervjuas av Carolina Norén i P4 musik.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista