Du måste aktivera javascript för att sverigesradio.se ska fungera korrekt och för att kunna lyssna på ljud. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på https://kundo.se/org/sverigesradio/
Vakna på rätt sida. Vakna uppdaterad med Östergötlands största morgonprogram

Ebbas matiga sallad med bulgur

Koka 1 dl bulgur. Följ anvisningarna på paketet
2 kokta ägg
8 körsbärstomater
1 liten gul paprika
5 rädisor
1 burk tonfisk i vatten (eller varför inte varmrökt lax?)
Sallad, tex toscanasallad

Dressing:
1,5 msk dijonsenap
1 msk honung
0,5 msk äppelcidervinäger
salt
peppar
0,75 dl olivolja som droppas i under omrörning

Lycka till!

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Har du frågor eller förslag gällande våra webbtjänster?

Kontakta gärna Sveriges Radios supportforum där vi besvarar dina frågor vardagar kl. 9-17.

Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".