1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Onsdag 21 januari 2009 Programledare: Lotta Karlsson

Finns det ingen riktig snö så gör man ju numera egen! Och det är inte bara i slalombackarna man pysslar med sånt. Vår reporter testar ”konstsnö-längdkidspåret” i Hackefors i Linköping tillsammans med Eva Johansson, 19, Linköpings Skidklubb.

Apropå Familjeakuten i förra veckan så berättar idag uroterapeuten Gunilla Glad Mattson att det finns en massa myter och missuppfattningar om sängvätning - och bra behandling att få.
– Man ska inte dra sig för att gå till doktorn med sitt barn som kissar i sängen, menar hon. Det är bra att tala om att det finns hjälp att få, om barnet så önskar.Ikväll talar Västerviks kommunalråd Harald Hjalmarsson (till vänster) i Åtvidaberg.

I Västervik arbetar man sen några år tillbaka med sina kommunala visioner - framför allt att bli fler - och nu vill Åtvidaberg - under ledning av personalchef Kerstin Skarin (till höger) - bli inspirerade.  

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".