Måndagen den 16 mars. Programledare: Lars Anrell

I ”dagboken” drar vi på träningsläger till Malaga där vi följer Jesper Dahlström som är elitcyklist i mountainbike och tävlar för Kolmårdens MTB/CK Antilopen.

I Valdemarsvik gick det inte att dricka vattnet under helgen på grund av för höga e-colibakterier. Men nu går det att dricka vattnet igen.

Filbyterskylten i Linköping vållade debatt när den satter upp för några månader sedan. Alla som såg den hade en åsikt om den. På nätet bildades det upprop mot skylten som nu är borta.

är Mia Gustafsson som bor i Ljungsbro och kör skoltaxi.

Vår morgonreporter Viktor Levander är väl ingen sportkille direkt men den här morgonen testar han på curling i Norrköping.

Filmen handlar om en serietidningsvärld för vuxna med superhjältar . Serien gick i 12 avsnitt under två år och i Sverige hette serietidningen Väktarna och var en blandning av science fiction och deckare. Den får tre av fem möjliga P4-antenner i betyg.

Och så får vi som vanligt satir av -gänget.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista