1 av 2
2 av 2

Måndagen den 6 april. Programledare: Lars Anrell

Den här veckan går kyrkan in i en av sina mest intensiva perioder på året.  Det är ju inte bara påskkärringar och godis som gäller under påsken, utan även Jesus är ju med på ett hörn. I dagboken följer vi den här veckan.

Många elevtoaletter på landets högstadieskolor är dåligt städade och många elever drar sig för att gå på toaletten under skoldagen. På nästan varannan undersökt toalett i länet saknas till exempel tvål.

I veckans får vi lära känna Stina Larsdotter-Edelberg som driver en hundsalong i Norrköping.

Fast and Furious-gänget är igång igen och då vet du som sett tidigare filmer att det handlar om biljakter. Översatt till svenska betyder det ungefär snabb och ursinnigt. Filmen ”Fast and Furious” har haft premiär. Vår recensent Catarina Berggrén har sett den.

SM-guld för andra året i rad! Grattis Norrköping Dolphins rullstolslag.

Äntligen verkar verkar våren vara på gång. Viktor Levander har hälsat på meteorolog Sten Laurin på SMHI och fick en resumé. Desutom fick han en guidning i hur man kan spå väder. 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".