1 av 2
2 av 2

Måndagen den 27 april. Programledare: Lars Anrell

Vilken helg det blev! Jag hann med att gå på 50-årsfest, se en massa gamla avsnitt av ”Riket”, köpa nya utemöbler och så fick jag en hel del sol på mig. I dag är det jag som är programledare och Anton Frank levererar de lokala nyheterna. Så här såg vi ut klockan 05:30 i morse

I dagboken följer vi Jacob Vrang den här veckan. Han är medlem av Lihkören i Linköping och just nu tränar de för fullt inför

I träffar vi sjukgymnaststudenten Lena Norinder. I dag äts det muffins i Lenas kök.

Just nu haglar varslen över de östgötska företagen. Men det finns undantag. Så sent som i februari sparkade S:t Anna hus personal men nu har 10 stycken återanställts och på sikt räknar företaget med att alla som fått gå ska få jobb igen.

Maiden har otaliga kilo teknikutrustning. När man 2008 skulle hålla 23 konserter i elva länder runtom i världen valde bandet att chartra en egen Jumbojet. Vid spakarna satt ingen mindre än bandets sångare Bruce Dickinson. Om det handlar filmen ”Iron Maiden: Flight 666” som kunde ses i bland annat Boxholm i helgen.

Och så avslutar vi programmet med satir från

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".