1 av 3
2 av 3
3 av 3

Måndagen den 11 maj. Programledare: Lars Anrell

Så var jag tillbaks i etern igen efter en veckas kurs i Kalmar om ”Det svåra samtalet i radio och TV”. Ni kommer förhoppningsvis att få höra en del av det jag lärt mig på högskolan framöver. Det här kommer att bli en riktigt spännande vecka med två semifinaler och så finalen av Eurovision Song Contast. Under min kursvecka drog vi till Öland där jag besökte en konsthall där de ställde ut förra årets pris, som du kan se här. Mer om min vecka i Kalmar hittar du i min blogg på .

den här veckan träffar vi Jimmy Johansson. Han är 36 år gammal, kommer från Skänninge men bor numer i Norge i Setskog som ligger en bit norr om Oslo där han är banchef för en golfbana.

Hamnen i Motalas Cenneth Andersson vill bland annat att det ska byggas ett stort trädäck mellan hamnen och stadsparken. För att få in pengar tänker han sig en trampbåtstävling där företag utmanar varandra. Och helt plötsligt hade Cenneth utmanat mig på att vara med.

I Norrköping byggs parkeringshuset ”Spiran” om och det här märks i city. Vår morgonreporter Viktor Levander träffade Joakim Sörenby från företaget Svevia för att ta reda på vad de egentligen håller på med.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".