Torsdagen den 28 maj. Programledare: Lars Anrell

Så var det torsdag morgon. I går hade jag kommit överens med min bilverksta om att de skulle reparera bilen. Så, jag gick upp tidigt i går morse och åkte in med bilen. Men på eftermiddagen hade de inte ens börjat kolla in vad det kunde vara för fel på bilen. Så, i dag efter jobbet får jag åka dit igen med min skramliga farkost. Väldigt iriterande!!! Hur som helst. I morgon är jag ledig och då ska jag och dottern åka till Kolmårdens djurpark. Och lagom till helgen får vi riktigt fint väder också.
_____________________________________________

 Kvinnan är i 20-30-årsåldern och polisen har spärrat av ett kvarter på tröskaregatan och tekniker är på plats för att säkra spår efter mördaren.

I dag blev det mycket snack om resor i "Dagboken" med Malin Belfrage som är en av de duktiga basketlirarna i

Golfen hade din storhetstid för några år sedan men nu blir det allt färre som spelar. Men det hindrar inte vår morgonreporter, Viktor Levander, att prova på sporten. Under morgonen sände han direkt från Bråvikens golfklubb.

På torsdagarna kommer ju  förbi och i dag hadlar det om en mamma som är orolig över att dottern sitter för mycket vid datorn och om hur man fixar en riktigt bra studentskiva.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista