Onsdag 15 juli Programledare: Elisabet Avander

Igår morse när jag gick till radiohuset såg jag bara fåglar ute. Idag hade jag mer sällskap strax efter klockan fyra. Räknade till två harar, en drös med fåglar (förstås), tre människor och två bilar. Rena rusningen...

I programmet bjöd jag bland annat på första avsnittet av Evig/Kärlek som är den sjätte delen i Pappersväggar, novellboken skriven av John Ajvide Lindqvist. I sju avsnitt får vi följa paret Anna och Josef, som bor i ett hus vid havet. Josef råkar ut för en olycka och efter det förändras allt mellan de två älskande.

Vår dagboksgäst denna vecka, teaterprofilen Håkan Bäck, berättade att han har en hobby: teater. Så han jobbar med sin hobby. Men han läser en del när han är ledig och gärna då historiska böcker. Håkan tycker om att umgås med sina barn också.

Den nya Harry Potter-filmen har Sverigepremiär idag. Vi fick en recension - av den måttligt begeistrade recensenten Niklas Levy.

Mathias Lindholm tycker om att prata med människor han möter när han är ute och far. Det blir spontana möten som kan handla om lite vad som helst. Hans huvudfråga är: Vart ska alla? Idag fick vi uppleva hans spontanmöte med Eva Lindahl Möjegård och Viktoria Lindahl från Sturefors.

Tack och hej från mig! För denna gång.