1 av 4
2 av 4
3 av 4
Snart ska jaktlaget ut med hundarna, men först lite frukost.
4 av 4
Claes stod på ett av passen medan hundförarna drev älgarna.

Älgjaktsmorgon! Måndag 12 oktober. Programledare: Lars Anrell

 Äntligen! I lördags fick jag så ändan ur vagnen. Under några timmar körde jag iväg tidningar, tomglas och annat bråte till återvinningen. Det är ett trist jobb men det måste göras. Då och då. Och nu var det alltför länge sedan. Efteråt kände jag mig flera ton lättare. Det får nog bli en tur dit snart igen.

I dag drar älgjakten igång och vi har skickat Viktor Levander och Andreas Tosting till ett jaktlag utanför Mjölby. Så huka er vid radioapparaterna...
I dagboken den här veckan ska vi hänga med  som är perukmakare och maskör på Östgötateatern. Förutom det så är hon gift med en skådespelare, har två vuxna barn och en hund.

är Staffan Linde från Vadstena. Han driver en butik, är spannmålsbonde och småbarnspappa.

Förra veckan så  hälsade vi på hos kockarna som tävlade om att bli årets östgötakock och nu i helgen avgjordes det i Linköping. Andreas Johnsson från Storgården i Rimforsa vann! Vi försöker nå honom under morgonen.

Sist i programmet blir det satir från

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".