1 av 3
2 av 3
3 av 3

Måndag 26 oktober DojDoj, festen i Åtvidaberg och sömnskola Programledare: Lars Anrell

I "Dagboken" den här veckan ska vi träffa pappan med stort P. i Motala har redan fem barn med sin fru Madeleine och nu väntar de tvillingar som ser dagens ljus i vår. Hur är det att vara en så stor familj? Det ska vi ta reda på under veckan.

Och ny vecka betyder också ny . Den här veckan hänger vi med Linda Samuelsson som är djursjukvårdare.

 Hur sover du egentligen? Det är flextid, distansjobb, skiftjobb, långmiddag och utekväll. Hur ska vi du göra för att kunna sova mitt i alla stress? På sömnskolan i Motala kan de hjälpa till. Viktor Levander har besökt sjukgymnasten Beatrice Hult och arbetsterapeuten Lillie-Ann Bergqvist på på Motala lasarett för att få tips på hur man ska göra för att sova bättre.

 Vilken avslutning det blev på Kopparvallen i lördags!  avslutade säsongen med att besegra Mjällby med 2-0 och fick ta emot hyllningar av de 3 605 åskådarna för segern och det allsvenska avancemanget. Bosse Ohlsson vimmlade runt efter matchen och snackade bland annat med supportern Lars-Erik Andersson som förstås var där.

Och så avslutar vi med lite satir av

Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".