Torsdag 29 oktober. Sömnskola, för tidig utlösning och Michael Jacksson Programledare: Lars Anrell

Den här veckan är det Mikael Illmrud som vi följer i "Dagboken". Mikael som snart blir pappa till sju barn. Men hur går det med ens egna fritidsintressen när man är så många i en familj?

I går var det premiär för filmen "This is it" som visar repetitionerna inför Michael Jackson konserterna i London som aldrig blev av. I går var kanske ett av sveriges största fans och såg den, Sandra Norman, som skulle ha sett den första riktiga konserten i London. Hör vad hon tycker om filmen.

Har du vänt på dygnet och vill vrida tillbaks det igen? I såna fall ska du lyssna på dagens avsnitt avFör några veckor sen samlade vi in pengar till världens barn och Sveriges Radios insamling i länet gav hela 108 632 kr. En familj som bjöd på "Besök i stallet hos Malin Baryard" var Haglunds från Motala som ville bjuda sina hästintresserade barnbarn Ida Haglund och Elin Sjöholm

I måndags drog dokumentärfilmfestivalen i Leipzig igång. Det här var en festival som var väldigt viktig på den tiden då staden låg i Östtyskland då festivalen var det enda andningshålet där förbjuden film kunde visas. I november är det 20 år sedan muren föll och 

Hur gör man som tonåring om man får för tidig utlösning? Och hur pratar man med barn om döden? Det tog vi upp i .

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista