1 av 2
2 av 2

Måndag 9 november Firande av LFC och teater! Programledare: Lars Anrell

I går fick LFC ta emot Linköpingsbornas jubel när de firades på Stora torget. Vi var förstås på plats och

Den här veckan blir det nog mycket musik i dagboken. Vi ska få lära känna som arbetar med hemspråksundervisning men som också har en karriär som sångerska. Inte minst i hemlandet Turkiet där hon har konserter ibland.

Ingrid Knutsson är . Efter att ha gått in i väggen bestämde hon sig för att ändra riktning i livet. Och i dag både pluggar hon och arbetar som jobbcoach.

I lördags var det premiär för  på Östgötateatern i Norrköping. Vi skickade dit våra lyssnare Bengt och Marie-Louise. Bengt gav föreställningen 3,5 i betyg och Marie-Louise gav den  bara en etta.

Det lackar mot jul vilket biodistributören Walt Disney uppmärksammar i år med Charles Dickens gamla julberättelse "The Christmas Carrol", nu i animerad form. Disneys  hade biopremiär i fredags och recensent Catarina Berggrén har sett filmen och gav den högsta betyg.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".