1 av 3
2 av 3
3 av 3

Vinterljus och humor! Måndag 16 november Programledare: Lars Anrell

Över 1 500 människor kom till Rosengången vid Konsert och Kongress i Linköping när vinterljus 2009 invigdes i går kväll. Vi var förstås på plats och kollade in ljusinstallationerna som kommer att lysa upp staden fram till den 10 januari.

 Den här veckan ska vi få lära känna  lite bättre. En kille som är en riktig mångsysslare. Han jobbar bland annat som musiker, komiker och programledare. Och mest igenkänd är han kanske för att hänga ihop med Måns som i Anders och Måns.

 är Matthias Thorén. En snickare som just nu befinner sig på blivande ortopedmottagningen på US i Linköping.

Viktor Levander drar till Östergötlands länsmuseum för att kolla in utställningen "Det lyckliga samhället - finns det?" Den handlar om tiden från 1939 ända fram till idag. Temat är modernismens byggnader och de människor som bott och bor i dem.

Humor kan användas i alla sammanhang. Även när en person är döende. Det visar Adam Sandler i sin nya film . Vår recensent Catarina Berggrén gav filmen tre starka och humorindränkta P4-antenner.

 hör du sist i programmet efter klockan nio.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".