1 av 6
2 av 6
Prince Efe Ehiorobo. Nyförvärv i Åtvidabergs FF. Foto: Scanpix.
3 av 6
4 av 6
Lars före sin ansiktsbehandling... En sk FÖRE-BILD....
5 av 6
6 av 6
Lars efter ansiktsbehandlingen.Nöjd, avslappnad och kanske lite snyggare? Foto: Lotta Karlsson

Tisdag 17 november 2009 Programledare: Lotta Karlsson

Det är inte mycket till väder just nu. Varken eller, liksom. Utan att överdriva det gråmulnas betydelse så är det ju inte fel att försöka hitta prylar eller aktiviteter som kan få upp mungiporna nån centimeter i alla fall!
Den här veckan ger vi dig tips på diverse former av vardagslyx. Idag skickar vi t ex Lars på ansiktsbehandling. Det botar väl inte depressioner, precis, men kan åtminstone pigga upp för stunden!
Välkommen!
Lotta


Nancy Barraza har skönhetssalong i Norrköping och där ska Lars hy analyseras och tvättas och bli vacker - allt medan Lars kopplar av!

Så här – lite morgontrött och rätt alldaglig – såg Lars ut vid 8-tiden idag.

Jag misstänker att han med flit skakat lite på kameran för att se suddig och tråkig ut och för att skillnaden på efterbilden ska bli helt fantastisk!

Senare under morgonen ska vi få se om Nancy kan göra underverk.

Hittills verkar det ju inte ha hänt så mycket...

En kille som får åtminstone mig på gott humör är Anders "Ankan" Johansson. Det är nåt i hans varma, bubblade röst som smittar av sig - och jag bara sitter och ler när jag hör honom!

Det ska både jag och ni få göra hela veckan, eftersom Ankan är dagboksgäst. Igår var han i Linköping för att ta emot ett Tage Danielsson-pris. Och idag ska han spela in ap-TV (??) i Göteborg. Rätt mycket att stå i trots att han är pappaledig, alltså.

Jursla?
Ett märkligt ortnamn, tycker Irène. Och frågan skickar vi förstås till vår vän Jan Strid, som berättar hur det uppstått. Kommer från hirda - att hålla hjorden under uppsikt.

Och idag möter vi ÅFF:s första nyförvärv inför nästa allsvenska säsong.

Hör nigerianen Prince Efe Ehiorobo, som bl a spelat i Gais tidigare och närmast kommer från spel i Norska Löv-Ham. Det betyder bl a att han vant sig vid det nordiska vädret...

Mittfältaren Prince har mött ÅFF en gång tidigare, annars bara bekantat sig med klubben via datorn.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".