1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Onsdag 18 november Julgran och studentkorridor Programledare: Lars Anrell

Den här veckan träffar du  i dagboken. Du vet han som brukar hänga med Måns. Trots att Anders är föräldraledig så har han mycket att göra. Men han ser inte fram mot julen. Trots att han gjorde förra årets julkalender.

 är Matthias Thorén. En snickare som just nu befinner sig på blivande ortopedmottagningen på US i Linköping.  Och det känns lite kul att ett studiebesök här på radion i 12-årsåldern har fått Matthias att bli en trogen P4-lyssnare.

Nästa söndag är det första adevent och då gäller det att vi har fixat med alla ljusslingor och fått upp dom på balkongräcket eller i trädgården. Men redan igår kom den på Tyska torget i Norrköping på plats.


Under hösten följer vi  som precis är på väg att flytta från studentkorridoren till en vanlig lägenhet som han ska dela med några kompisar. Det handlar det om i dag när Lana Brunell besöker honom.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".