Östergötlands mest julpyntade trädgård! Onsdag 25 november. Programledare: Lars Anrell

Den här veckan får vi lära känna  på gården Amantorp på Vikbolandet. Hon har varit arbetslös i drygt ett år nu och längtar efter att få jobba igen. Men i dag är det svårt att få ett jobb. I dag pratar vi om varför så många skäms över att vara just arbetslös.

 heter Peter Bruun. Han är kakelugnsmakare och trumslagare som bor i Tjärstad.

 Just nu är det många som förbereder sina balkonger och trädgårdar inför första advent. En del tar i ordentligt och en del är mer måttliga. Vi letar efter efter Östergötlands mest ljuspyntade trädgård. Maila in ditt tips till go@sr.se eller ring 011 - 495 41 90  efter klockan halv nio.

Det är minst sagt rörigt inom politiken i Ödeshög. Efter en tid av konflikter inom Socialdemokraterna hoppade  tre politiker av partiet i förrgår och har nu bestämt sig för att starta ett nytt parti. Men vilket inflytande kan ett nystartat parti räkna med och hur brukar det gå för dom? Det ska vi prata om med

Vi är snart framme vid första advent och julstressen riskerar att ta greppet om vissa av oss ganska radikalt. Ett knep för att inte förlora sig i kommersen och hetsen skulle kunna vara "mindfullness" - eller "medveten närvaro" som det har pratats mycket om på senare år. Men vad är det och hur skulle man kunna praktiskera detta i sitt eget decemberliv?   är mindfullnessinstruktör i Linköping och ska hjälpa oss att ta greppet om julstressen de närmaste veckorna.