Onsdag 16 december: Mathias Lindholm

Denna morgon blev den första med riktigt mycket snö. Det märktes inte minst i våra sändningar från trafikredaktionen som varnade för halt väglag och försenade bussar.

Alexander Woodhouse, 19 år från Norrköping, är på Klimatmötet i Köpenhamn och berättade att denna dag väntades bli dramatisk då flera kravaller förutspåtts. Alexander berättade också att han träffat miljöminister Anders  Carlgren.Häromdagen räddade domare Wolmer Edqvist livet på en hockeyspelare som plötsligt drabbades av hjärtstopp. Med anledning av det åkte vår reporter Viktor Levander på besök hos ambulanssjukvårdarna Ola Lundkvist och Filip Andersson för att lära sig mer om hjärt/lungräddning.

.

I går hade filmen Göta Kanal 3 världspremiär i Motala och vi var förstås på plats.

I veckans avsnitti av vår serie om Mindfulness fick vi lära oss vikten av att tänka på vad vi stoppar i oss.

Efter upprepade klagomål från resenärer på Kustpilen är nu läget låst mellan Östgötatrafiken och och Veolia. Ingen verkar vilja ta ansvaret för trafikproblemen med Kustpilen. Mathias Lindholm funderade över hur det kan låta bland resenärerna.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista