1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Klimatavtal? Långfärdsskridskor? Vit jul? Fredag 18 december Programledare: Lars Anrell

Du har väl inte glömt bort att rösta på din favoritversion av "Bjällerklang"?  och lyssna på alla bidragen. I dag spelar vi en version av Åtvidabergs kyrkokör.

 Vår daboksgäst  är på klimatkonferensen i Köpenhamn. I går snackade vi om hans företag men i dag ska det handla om hans längtan efter Asien.

USA:s president Barack Obama är på väg till klimattoppmötet där ett nödtoppmöte på initiativ av EU höll på till tre tiden i natt. Klockan åtta fortsätter mötet. Professor är på plats och ger oss senaste nytt från förhandlingarna.

I den sista  med Robin Karlsson, Malin Gustafsson och Sara Michelin ska vi diskutera alkohol, klädmåsten och julmaten. Hur gör man med spriten om man har gäster som har problem med att dricka lagom?


Nu börjar isarna lägga sig i länet och vår reporter Viktor Levander ska prova på det här med långfärdsskridskor. Han har stämt träff med en riktig expert på området, Fredrik Neregård, som precis kommit ut med boken "Östergötlands Bästa Skridskovatten".
Fråga
Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista