1 av 3
Björn-Ola Linnér, klimatforskare, Norrköping.
2 av 3
3 av 3

Hur reagerade Maria när hon blev gravid med helig ande? Måndag den 21 december Programledare: Lars Anrell

Den här veckan ska vi hänga med brevbäraren som hunnit med 22 år inom yrket. Nu till jul är det extra mycket som ska bäras ut till brevlådorna och vi kollar av hur en av länets brevbärare har det just nu.

Klimatmötet i Köpenhamn slutade i fiasko, menar en del, andra var ändå lite halvnöjda med resultatet. Men frågan är hur man ska tolka det man kom fram till efter två veckors förhandlande?  är professor och föreståndare för Centrum för Klimatpolitisk forskning i Norrköping och var på plats under mötet.

Det är bara några dagar kvar till julafton och då behöver vi henne som mest! Viktor Levander har besökt Ebba Ekman för att få lite hjälp inför helgen och i dag bakar de

Den här veckan ska vi gå på djupet och lära oss mer om Jesus. Enligt bibeln så föddes han för 2009 år sedan och det är ju därför vi firar jul. För att få lite hjälp med att reda ut vem han var så kommer  vara med oss fram till julafton och berätta och förklara. I dag handlar det om Jesus mamma, Maria. Hur reagerade hon när en ängel kom förbi och berättade för henne att hon var gravid och att helig ande var far till det barnet?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista