1 av 3
2 av 3
Vargspår i närheten av Igelfors. Foto: Johan Gustafsson/SR Östergötland
3 av 3
Sjöräddningssällskapets svävare

Vi går på vargspårning i länet och hör om svävarträffen i S:t Anna. Fredag 8 januari 2009. Programledare: Lotta Karlsson.

Under morgonen och förmiddagen kommer elpriserna att stiga kraftigt.
Hur påverkar det här storleken på elräkningen för januari?
Och vad är det egentligen som styr priserna på elbörsen?

 
Till helgen samlas tio svävare från hela landet i S:t Anna. Vi kollar vad de har på programmet.

Från S:t Anna kommer ju också veckans dagboksgäst - tillika årets östgöte 2009 - Peter Johansson. Idag ska vi äntligen spela en låt med honom. Och snacka om nya skivan som är på gång!

Vår reporter Johan Gustafsson har följt med två rovdjursspårare ut i skogarna kring Igelfors för att leta spår efter den varg som blivit stationär i länet, Ockelbovargen

Rovdjursspårarna Sven-Olov Löfgren och Åke Fredriksson hoppas nu på att vargen ska hitta en "tjusig vargbrud" för att föröka sig och bli kvar i länet.

Hanna Johansson, 11 år från Linköping och Victor Ek, 12 år från Mantorp möts i Utmaningen idag kl 6.50.

Klicka på bilden bredvid för att svara på nästa veckas kvalificeringsfråga!

Sarah Jessica Parker - eller SJP som hon brukar heta i kändispressen - och Hugh Grant har huvudrollerna i filmen "Har du hört ryktet om Morgans?" som har premiär i Linköping och Norrköping ikväll. Recensionen kommer i Go'morron Östergötland efter kl 9.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".