1 av 4
Ragnar Dahlberg
2 av 4
Mattias Hedenström och Anna Pohl Lundgren på Änggårdsskolan
3 av 4
Bastu på Grand Hotel i Oslo.
4 av 4
Elin Rombo

Ragnar rattar Karlavagnen och Elin ska sjunga med Bryn Terfel. Fredag 22 januari 2010 Programledare: Lotta Karlsson

Ragnar Dahlberg gör överraskande radio-comeback! Ikväll vikarierar han i P4:s Karlavagnen för Marcus Birro, som har fullt upp med att hålla benen i styr i TV:s Let's Dance.

Ragnar kommer till Go'morron Östergötland och berättar vad hans premiärprogram har för tema.

Det är flera bastu-aktiviteter på gång i länet framöver. Och de borde kunna passa både vinnarskallarna och livsnjutarna!

I Norrköping ska det bastutävlas och i Finspång njutas och kopplas av. Där blir det mer spa-betonad bastu. Mer om bastandet efter klockan 8 idag.

Just den här bastun på bilden kan president Obama ha använt. Den finns på Grand Hotel i Oslo, där Obama bodde när han tog emot Nobels fredspris förra året.

Oavsett hur rutinerad man är inom sitt gebit, så måste det väl tära lite på nerverna att ställa sig på scenen tillsammans med en världssångare som Bryn Terfel.

Elin Rombo (här t h) får den äran i De Geerhallen imorgon kväll.

Men det blir inte bara någon bakgrundsroll för Elin, som bl a utbildat sig på musikgymnasiet i Norrköping! De båda ska förstås sjunga ett antal duetter, men Elin har också fått några egna stycken.

Glada och stolta vinnare på Änggårdsskolan i Linköping i kvartsfinal nr 2 i Vi i Femman. I Semifinalen möter de Centralskolan från Åtvidaberg.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".