1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Filmfestival och kvinnors villkor i konfliktområden. Programledare: Lars Anrell Måndag 15 februari

Allt är inte guld som glimmar. Men vist vore det skönt om Sverige kunde bärga några stycken medaljer under OS? Hur det går med det där det får du full koll på i P4 där vi följer tävlingarna med hjälp av . Under OS kommer Go´morron Östergötland att se lite annorlunda ut. Bland annat sänder vi fram till klockan 09:00 det blir ett ett OS-magasin istället.

Är Horn något annat än ett köldhål? Jodå, bland annat har de ett bibliotek och där jobbar  som är veckans dagboksgäst. På fritiden tycker hon om att spela golf och att gå långa promenader. Under en resa passade hon på att gosa med en orm.

Pushing the limits heter en utställning som handlar om kvinnor i konfliktområden. Igår var det vernissage på Länsmuseet i Linköping. Lana Brunell träffade Barbro Johansson som är museipedagog

 "Valentine´s Day" heter en ny så kallad feel good-film av Garry Marshall som tidigare bland annat gjort "Pretty Woman". har sett den stjärnspäckade filmen som har premiär i i fredags och gav den tre P4-antenner.

1951 anordnades för första gången Berlins filmfestival. Det innebär att årets upplaga blir den 60:e i ordningen. På festivalen delas bland annat priserna Guldbjörnen och Silverbjörnen ut. Och är det filmfestival på gång då kan man ge sig på att är där.

 hoppar av från landstinget och tänker satsa allt på att bli moderaternas kommunalråd i Linköping. I partiets provval petade han ner sittande kommunalrådet Paul Lindvall och nu blir det strid om vem som ska bli moderaternas starke man i Linköping.

Sist i programmet häcklar  en och annan känd politiker.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".