1 av 2
2 av 2

Ofrivilligt pappa! Programledare: Lars Anrell Torsdag 18 februari

I dagboken hänger vi med  från Horn den här veckan. I går fick vi reda på att hon gillar att spela golf, åka skidor och lösa korsord. I dag ska vi prata om hennes intresse för resor.

På lördag tävlar  i melodifestivalen. Som 18-åring lämnade Elin turligt nog en demo till en musikförläggare och snart kom genombrottet med"I Won't Cry". I år är hon grammisnominerad för årets åideo för låten "Love Made Me Stupid" och skivbolag i USA, Storbritannien och Frankrike har fallit som furor för henne.

Pelle Filipsson från Norrköping, blev pappa mot sin vilja. I dagarna kom hans utlämnande bok där han beskriver känslor av maktlöshet och förtvivlan över att inte kunna ta till sig sitt oönskade barn. Och över att få kalla handen när han gång på gång sökte hjälp för problemen att knyta an till barnet. I pratar vi vidare om det här. Vad är det som gör att en del föräldrar har svårt att knyta ann till sina barn och hur ska man hantera det?

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista