1 av 4
Emma Möller Ljungqvist.
2 av 4
Här spanar Lars under ytan
3 av 4
4 av 4
Valmöjligheterna är många

Dykuppdrag och bröllopsspaning. Onsdag 24 februari 2010 Programledare: Lasse Fredrikson

Hej,
efter morgonsport från kvällen i Canada så var det ett fullspäckat Go´morgon Östergötland som drog igång.

Emma Möller Ljungqvist, veckans dagboksgäst om hur man kommer överens med alla delägare i ett familjeföretag och vad man hittar på tillsammans med barnen under ett ridläger.


NEO intervjuas av Carolina Norén
 
Vi presenterar ännu en av artisterna inför Melodifestivalen på lördag i Malmö. Carolina Norén intervjuar NEO som gillar Lady Gaga, Robbie Willams och Michael Jackson. Han kan sjunga falsett  och ställer upp för första gången i denna tävling.


Det är sportlovsaktiviteter på många platser i länet. 
Vi skickade Lars Anrell till Simhallen i Linköping. Han tänkte simma lugnt, bada bubbelpool och basta men uppdraget blev ett annat. Dykinstruktör Göran Nyqvist fanns på plats så Lars hade inget val. Det blev våtdräkt och spaning rakt ner i det blå.

Idag är det precis ett år sedan Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling förlovade sig och den 19 juni gifter dom sig. Annelie Wahlström på Bröllopshuset i Linköping har stor erfarenhet av bröllop eller snarare bröllopskläder. Lana Brunell gör ett nytt besök där. Det var drygt tre år sen sist.


Sen mera sport...

Må gott och en skön onsdag på dig!

Lasse

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista