1 av 2
Emma Möller Ljungqvist.
2 av 2

Fredag 26 februari Programledare Jessica Gredin Skådespelarna från Teater Fenix kommer förbi och berättar om nya föreställningen.

Teater Fenix jobbar med regissören Peter Oskarson sedan en tid och idag är det genrep på Näktergalen. En saga som blivit teater för både små och stora påpekar skådespelarna Åsa Forsberg, Martin Öster och Cecilia Norinder Fagrell som kom förbi oss på väg till jobbet. Men vad har HC Andersen att säga oss moderna människor? Och hur är det att jobba med Peter Oskarson?

Emma Möller Ljungqvist, veckans dagboksgäst  - har hon någon fritid kan man undra.

Lediga dagar för många den här veckan, inte bara skolbarnen. Men snön är på gott och ont.

Premiär ikväll på filmen "Percy Jackson och kampen om åskviggen". Och det märks tydligen att det är samme regissör bakom den här filmen som bakom Harry Potterfilmerna menar vår recensent.

Utmaningen bjuder på nya kunskapsfrågor som våra 9-12-åringar får tampas med innan de knappt hunnit vakna. David Eidhammer från Linköping höll sig kvar förra veckan och möter idag Victor Svensson från Mantorp.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista