1 av 3
2 av 3
3 av 3

Öppet spår och kött! Programledare: Lars Anrell Måndag 1 mars.

Då var det måndag igen och en riktigt snöig sådan. En klass 1 varning är utfärdad så det blir en del störningar i trafiken i dag och över 10 centimeter snö väntas. Jag som trodde att våren var på gång...Det är vår sista morgon med OS för den här gången så missa inte vårat OS magasin efter klockan nio där du hör alla nyheter från vinterspelen.
Den här veckan blir det nog en hel del mat i dagboken så vi ska följa . Hon driver "Britta och Lennarts nära kött" i Norsholm och sedan i höstas driver hon och maken även en köttbutik i Norrköping och för bara några veckor sedan blev hon utsedd till "matlandet ambassadör" av regeringen.

I går och i dag är det öppet spår som gäller för 12 000 skidåkare. Mellan klockan klockan sju och åtta drar de iväg på sin resa på nio mil mellan Berga by och Mora.

En av de som åker Vasaloppets öppet spår är Karin Wall från Norrköping och ska följa henna under dagen.

Efter en galet sann berättelse spelar Jim Carrey Steve Russel som går från att vara djupt troende och heterosexuell till att inte beakta alla Guds tio bud och homosexuell. Han hamnar i fängelse och träffar där Philip Morris. De båda blir djupt förälskade vilket de också visar. När Philip Morris friges gör Steve Russel allt för att fly ur fängelset, hans uppfinningsrikedom finner inga gränser, så som det också var i verkligheten. Välspelat av Jim Carrey, så till den milda grad att du först skäms över hans homosexuella överdrifter men efter ett tag kapitulerade vår recensent

Som vanligt på måndagarna så bjuder vi på satir från

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".