1 av 3
Maria Larsson åkte från Mjölby
2 av 3
Vasaloppet 2009
3 av 3

Måndag 8 mars: Internationella kvinnodagen! Programledare: Lars Anrell

Den här veckan ska vi bli kompisar med . Han jobbar med globala frågor hos IOGT-NTO och arrangerar en mångfaldsvecka just den här veckan.

Den 22 mars är det ju i Åtvidaberg om man nu bara får undan all snö som ligger på planen. I lördags samlades cirka 150 personer för att gräva bort det över 50 centimeter djupa snölagret som täckte planen. I går fortsatte arbetet med att skotta planen och även i dag kommer det att jobbas med att få Kopparvallen snöfri. Redan nästa måndag drar äventyret igång för ÅFF med en bortamatch mot Örebro.

Filmen "Brothers" hade premiär i helgen men vår recensent Martin Thomas Dahlström tycker att du ska gå till DVD-butiken och hyra "Bröder" istället.Den danska versionen är betydligt bättre än den amerikanska tycker han. Bröder får högsta betyg, 5 P4-antenner medan Brothers får en trea.

I fredags morse snackade vi med Maud Konradsson från Ödeshög som skulle åka tillsammans med brorsan Christer Ax från Åby. Men hur var loppet? Jo, Maud vann med cirka en halvtimme över brorsan.

Sist i programmet lite satir av

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".