1 av 4
Alicia Edson är en av sitski-åkarna på Yxberget.
2 av 4
3 av 4
4 av 4
Nathalie Negrete Cortés

Onsdag 10 mars: Nykterhet och sitski. Programledare: Lasse Fredriksson

Hej, morgonen började med en vackert stigande sol.

Per-Åke Andersson, är vår dagboksgäst och vi pratade om hans uppväxt i Nykterhetsrörelsen och vad som gör att det är lite tabu att prata om problemen med alkohol. Dessutom upplevs det väldigt provokativt och radikalt att vara nykterist, känner han. Per-Åke skulle vilja höra en mer ärlig konversation om alkohol och dess yttersta verkningar.

Nu finns Bröllopsfotografen som Dvd.
 

Natalie Negrete Cortés, ordf i Röda Korsets Ungdomsförbund i Linköping, är en av eldsjälarna bakom manifestationen för drabbade av jordbävningen i Chile. Olika aktiviteter genomförs bland annat i Linköping och Norrköping på lörd kl 13:00.

Paralympiska vinterspelen börjar till helgen - även de i Vancouver, precis som OS. Sitski är en av de alpina grenar som kommer att avgöras under tävlingarna. Men sitskiåkare finns också på hemmaplan. Varje måndag anordnar Norrköpings handikappidrottsförening utförsåkning på Yxberget, och reporter Viktor Levander åkte dit för att testa.Ha en skön onsdag
Lasse

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista