1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

17 mars Pimpad soffa, nytt idrottsmuseum och stavgång. Programledare: Lars Anrell

I "Dagboken" hänger vi med som har varit magsjuk i veckan och i går morse mådde hon riktigt illa. Men hon bet ihop och berättade om sitt äventyr i Norge där hon bodde och jobbade under en period. I dag ska vi snacka om en av de värsta upplevelserna jag varit med om . Spinning! Linnea är nämligen spinninginstruktör.

I dag invigs ett nytt vid Idrottens Hus i Vidingsjö i Linköping och vi drar förstås dit för att kolla in det. Det är Östergötlands Idrottshistoriska Sällskap som ligger bakom det hela och den första utställningen handlar om Åtvidabergs FF.

Just nu ser man er överallt. Ni som håller på med stavgång. I början så tyckte jag nog att det såg mest töntigt ut men nu förstår jag ju att det nog gör lite nytta. Annars skulle väl inte så många promenera runt med stavar överallt. Så, jag har blivit lite nyfiken på det där. Håller du på med stavgång? Hör av dig till mig. Jag vill gärna hänga på och testa om det kan vara något för mig. Maila på go@sr.se.

Under mars månad finns en soffa i Hemslöjdens Slöjdgalleri i Linköping och en uppmaning till allmänheten att komma och Alltså typ dekorera den. Soffan har funnits där i ett par, tre veckor nu och från början var den vit som ett oskrivet blad. Hur ser den ut idag? Lana Brunell drar dit och kanske lämnar hon ett bidrag till utsmyckningen.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista