1 av 4
2 av 4
3 av 4
Michael Nyquist, Izabella Scorupco,Johan Brisinger
4 av 4
Martin Källström

Fredag 19 mars Sociala medier hetare än någonsin, men är det inte mest struntprat? Programledare Jessica Gredin

Sociala medier i all ära - men hjälp vad mycket ointressant småprat! Har folk inga riktiga liv undrar jag när jag kollar runt på facebook, bloggar och twitter. Men så är jag också nybörjare... det är säkert något jag har missat som jag snart kommer på. Hörde att antalet registrerade medlemmar på Facebook mer än fördubblades under det gångna året och passerade 400 miljoner i februari. Jag är en av de senaste. Ofattbar siffra ändå.

Martin Källström var här mellan åtta och nio idag, hans företag Twingly sysselsätter elva personer i Linköping. De kopplar ihop bloggvärlden med stora mediasajter. Vi pratade också om hur han ser på sociala medier och hur han använder dem.

.

Linnéa Aiff funderar över om det kanske är helt okey att stanna i Norrköping ett tag. Man kanske inte måste ut och resa för att alla andra gör det i tjugoårsåldern.

  

.

Den svenska filmen Änglavakt har premiär idag och jag läste just ett mycket nedlåtande omdöme om den.... blev förvånad eftersom vår recensent ger den högsta betyg! Den handlar om mirakel och att våga tro på något annat än det synliga och rationella. Izabella Scorupco och Michael Nyqvist spelar paret vars son är med om en olycka och hamnar på aktuen.

.

Tolvåriga Victor Svensson i Mantorp utmanades idag av elvaåriga Mathilda Loitto i Linköping. Det är ju på fredagar vi väcker upp ett par unga medmänniskor ordentligt genom att ställa tuffa kunskapsfrågor till dem redan vid sjutiden!

 

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista