2004-02-03

Dagen började tidigt.  Titti kom till jobbet osminkad och det tyckte Lars var snyggt men Titti såg fram emot att bli sminkad av en make-up artist som skulle besöka programmet.

Programmet började med Antingen/Eller och i dag handlade det om män ska sminka sig eller inte. Titti ansåg att om kvinnor anstränger sig så får väl männen också ställa upp. Lars tyckte däremot att det verkade jobbigt och tyckte inte alls att män skulle använda sig av smink. Lyssnarna höll mest på Titti och tyckte att var och en gör som den vill.


Vid halv elva fick vi så besök i studion av Katta Guven från Make up store. Hon började med att sminka Lars som blev av med sina mörka ringar under ögonen. Konstigt nog verkade han njuta av behandlingen, trots att han tidigare på dagen var grinig och tvär mot hela idén. Men snygg blev han. Behandlingen var över på sju minuter.


Sedan var det Tittis tur. Det sminkades och sminkades och resultatet blev fantastiskt. En helt ny kvinna stod helt plötsligt i studion. Katta frågade lite diskret om Titti någon gång funderat över att noppa ögonbrynen, vad hon nu menade med det.


Katta ansåg att det inte finns några fel när det gäller sminkning. Var och en får ha sin stil. Det konstigaste hon sminkat var en hel kroppsmålning. Det var visst någon som ville ha en flagga målad på kroppen.


På det hela stora blev det en lyckad dag. Lars visade att han faktiskt kan ändra sig. Så ser ni honom i en sminkaffär, bli inte förvånad.