Tisdagens program!

Hjääälp!!!! Hur kunde det bli så här?? Jo, vi vet. Jul, nyår, fest, sluta röka, sånt sätter sina spår. Men inte på våra kroppar! I Före/Efter! tar vi hjälp av styrketräningsintruktören Edgar Flores för att komma tillrätta med extrakilona...

Det stormar runt monarkin just nu. Kung Carl Gustaf ser inga problem med öppenheten i Brunei, en diktatur med sultanen Hassanal Bolkiah som enväldig härskare. Det framgick vid en pressträff i går i samband med att det svenska kungaparet avslutade sitt statsbesök i landet.

I stället prisade kungen den öppna relation han anser att sultanen har till sitt folk, uppger Sveriges Radios
Ekoredaktion.
 - Varje söndag efter besöket i moskén, så har han en öppen
audiens där vem som helst får komma och framföra sina önskemål och förmodligen klaga också. Så jag upplever det på så sätt som ett mer öppet land än något annat man kan tänka sig, sade kungen till Eko. I dagens ”Antingen/Eller?” är Lars, trots klavertrampet, för monarkin och Titti vill avskaffa kungahuset. Ring och diskutera.

På tisdagar är etern fri. Vad har gjort dig arg, glad, ledsen eller förvånad under veckan? Ring ”Speakers corner” och sjung ut. Herbert Falkner, vår amatörkorre i Motala, har lovat att dra en fräckis och så ringer vi upp veckans kommunalråd.

Den här veckan handlar det om fisk i ”Lunchlåten”. Har du något bra recept? Skicka det till oss!

Vi hörs tisdag förmiddag 09:00 - 12:00.

/Titti och Lars

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".