Dagbok 2004-02-16

Oj, vad helgen gick snabbt. Nyss var det fredag och helgplanerna surrade i luften. Två dagar senare sitter vi här igen. Äntligen!

Titti greppade chokladen och for till Göteborg där vårsolen strålade. Romantiskt värre. Och rosor hade levererats, under pistolhit, så Titti var på rätt så gott humör. Romantiskt tjafs, om man frågar Lars, som inte fick några blommor på alla hjärtans dag. Han fick själv inhandla tulpaner. Efter ett par års äktenskap blir det lätt så, konstaterade han torrt.

Robinson var ämnet för dagen. Titti jublade över att eländet äntligen är över så hon kan göra annat på lördagskvällarna. Lars surade och såg fram emot hösten när 3:an tar över serien. Tre timmars Robinson per vecka ska det bli där. Men lyssnarna som ringde in var eniga och höll på Titti, för en gångs skull, och ansåg att det var dags att lägga ner.

Om Nils Boström fick vi veta en rad nya saker. Han har tre hundar, har spelat trummor i olika band och heter Nils-Åke Boström.

Man lär sig något nytt varje dag.

/Titti och Lars

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista