2004-02-24

Fettisdagen började kyligt. Lars termometer i Linköping visade på - 10 grader och det var en oigenkänlig Anrell som stapplade in på redaktionen den här morgonen, påpälsad till max.

Titti kom till jobbet med tjocka långkalsonger. Knappt hade hon tagit av sig dem innan Lars krävde att Andersson skulle ut i kylan igen. Den här gången för att köpa semlor. Titti knatade iväg till ett kondis där hon skrämde vettet ur stamkunderna. När de fick se henne med antenn på ryggen så valde de att avsluta kaffet snabbare än snabbast. Men, så småningom återvände Titti till studion med en varsin god semla.

Om stämningen var i topp efter Tittis utflykt så försämrades den något när det var dags för veckans sånglektion med Lisa. Det här med barnlåtar verkar inte vara Lars ha någon vidare kläm på. Inte ens ”Bä bä vita lamm” kom han ihåg texten till. Undrar hur det ska gå med hans sångkarriär.

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".