2004-02-27

Ice-racing och giftermål var ämnena för dagen. På söndag är det skottdagen och det innebär, av gammal tradition, att det är fritt fram för kvinnorna att fria. Men det är inget Titti tänker ägna sig åt. Nej, om Titti någon gång gifter sig så är det för att någon har friat till henne.

Konstig inställning, tycker Lars, som anser att det inte är så noga med vem som friar. Det viktigaste är väl att man är överens om att man vill gifta sig. Titti tyckte att det verkade oromantiskt att resonera sig fram till ett giftermål med sin partner på det sättet. Nej, ett romantiskt frieri ska det vara.

Vår korre i Tidersrum, Kristin Samuelsson, berättade om ett nytt helgnöje som hon och maken ägnar sig åt. Ice-racing. Det går ut på att man kör väldigt fort med sin bil på en frusen sjö. Det hela slutade med att en man från Rimforsa hörde av sig till programmet och erbjöd Titti och Lars att komma och testa det hela på en bana som han har hand om. Så vi får se om programledarna har tid att sända på måndag eller om de kommer att tillbringa måndagen på en is i länet.

/Titti och Lars

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade ljud i menyn under Min lista