2004-03-08

I dag var Titti på krigsstigen. Mer än vanligt. Hon hade fått för sig att hon skulle bestämma allt.

Lars fattade ingenting. Titti gav order på order. Det handlade mest om att hämta saker som tidningar, godis, vatten och gud vet vad. Ett tag trodde Lars att han hade hamnat på ett träningsläger för militärer. Tittis beteende fick sig en förklaring när Lars kollade i almanackan. Det var ju den internationella kvinnodagen. I och för sig brukar Titti vilja bestämma, men i dag var det mer än vanligt. Hoppas det blir som vanligt i morgon igen, tänkte Lars.

Dagens måndagsgäst, Ulla Beziredi, har jobbat med vår landshövding i 21 år. Och bara en sån sak väcker förstås vår nyfikenhet. Ulla sa att hon är en person som tycker om att ta  för sig och ta plats, och det är nog en nödvändig egenskap om man ska arbeta med Björn. ”-Björn är en person som får andra att växa och som inspirerar”, sa hon om sin tidigare chef. Nu ska Ulla bege sig till tullverket mot nya arbetsuppgifter. Utan Björn.

Oj, vad klockan är mycket. Nu måste vi öva lite inför nästa lektion med Lisa Tilling. Vi har slarvat en hel del med musikläxan den här veckan....

/Titti och Lars

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Sveriges Radio är oberoende i förhållande till politiska, religiösa, ekonomiska, offentliga och privata särintressen.
Du hittar dina sparade avsnitt i menyn under "Min lista".